(Civiel)technische Stagiair Airports

Civil Engineering Internships & Traineeships Aviation
  • Den Haag

Wat ga je doen als (Civiel)technische Stagiair Airports

Onze afdeling ‘Airport Civil Engineering’ werkt aan de technische uitwerking van civiele constructies op vliegvelden. De focus ligt op “Airside”, met name de start- en landingsbanen, de taxibanen en de platformen. Voor deze onderdelen op vliegvelden maakt onze afdeling onder andere geometrische ontwerpen, werken ze aan afwateringsystemen, en ontwerpen ze de verharding. Als stagiair kun je aan je eigen (afstudeer) onderzoek werken, of werkervaring opdoen door mee te werken aan een van onze lopende projecten. Het exacte onderwerp bepalen we graag samen met jou! Veel van onze voorgaande stagiairs zijn inmiddels onze collega, dus wie weet ben jij onze toekomstige collega! Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Kijk dan eens op https://www.naco.nl/careers/students-and-starters.

Waar je stage komt te lopen

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal engineering- en projectmanagement adviesbureau met 140 jaar ervaring. Gesteund door de expertise en ervaring van 6.000 collega’s over de hele wereld, combineren onze professionals wereldwijze expertise met lokale kennis om een multidisciplinair aanbod van adviesdiensten te leveren voor de hele samenleving in zo’n 150 landen. Door samen met onze klanten leiderschap te tonen in duurzame ontwikkeling en innovatie, werken wij eraan om nu en in de toekomst onderdeel te worden van de oplossing voor een duurzamere samenleving.

Als stagiair wordt je onderdeel van de Business Unit Aviation. Dit is een van onze kleinere en meer intieme units en bestaat uit de wereldwijd bekende consultancymerken NACO en InterVISTAS. Ons zeer gemotiveerde team levert volledig spectrum, geïntegreerde engineering-, strategische- en managementadviesdiensten die betrekking hebben op luchthavens- en luchtvaartontwikkeling over de hele wereld. Wij leiden onze activiteiten vanuit ons ‘hoofdkantoor’ in Den Haag in Nederland, ondersteund door kantoren in Canada, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Wie jij bent

  • Je hebt affiniteit met luchtvaart en vliegvelden
  • Je bent student (civiele) techniek aan het HBO of universiteit (Bachelor of Master)
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Je bent proactief en werkt zelfstandig
  • Bij voorkeur heb je ervaring met AutoCAD of vergelijkbare software

Wat je van ons krijgt

Een stage in een internationale en dynamische werkomgeving, met enthousiaste en professionele professionals uit het werkveld. Daarnaast krijg je:

  • De ruimte om je eigen interesses en specialisaties te ontdekken, en verder te ontwikkelen;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding;
  • Een mooie stagevergoeding (450,- bij een fulltime stage).

 

Ben jij onze nieuwe stagiaire?

Dan maken wij graag kennis met je! Klik op de solliciteer button onder aan de pagina en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Max Kapteijn via [email protected]
Apply Now